VENČANJA BEOGRAD2018-11-21T11:35:36+00:00

Venčanje na samo 45 minuta od Beograda

Želite li potpuno jedinstveno venčanje na otvorenom?

Želite li venčanje koje je potpuno drugačije od svih na kojima ste do sada bili? Dobro došli u Club Reset! Venčajte se pod otvorenim nebom, okruženi pitomom prirodom Fruške gore. Proverite zašto je venčanje na otvorenom jedinstven događaj. Priuštite svojim gostima izlet u najlepši deo Vojvodine, te zabavu koju sigurno neće zaboraviti.

Mi formalnost zamenjujemo osmehom, a protokol pretvaramo u spontanost.

Iako je smešten nekoliko kilometara od Novog Sada, do Cluba Reset se iz Beograda vrlo brzo stiže. Vremenski je jednako udaljen kao i većina aktuelnih restorana za svadbe, smeštenih u neposrednoj blizini prestonice. Samo, Reset je nešto zaista drugačije.

Volimo da kažemo da je to dom, kuća, koja je samo vaša tog dana. Mi smo tu tek toliko da vas podržimo i napravimo proslavu koju ćete vi i vaši gosti dugo pamtiti. Na raspolaganju vam je naš iskusan tim i usluga po principu sve na jednom mestu, kao i kompletna organizacija venčanja.

Znamo koliko je mladencima važna privatnost i kod nas je ona zagarantovana. Reset je klub zatvorenog tipa. Iznajmljuje se samo za specijalne prilike i to kao kompletan objekat (svečana sala i dvorište sa bazenom). Arhitektonski je potpuno uklopljen u okolinu, ali dobro sakriven od radoznalih pogleda spolja. Smešten je na obroncima Fruške gore i može se pohvaliti jednim od nejlepših pogleda na Novi Sad.

Club Reset je osim zbog lokacije i vidikovca, jedinstven i po savremeno uređenom enterijeru. Moderan i urban, Reset je na nesvakidašnji način izbegao formalnost sedenja. Na raspolaganju vam je svečana sala i veliko dvorište sa bazenom, te 170 sedećih mesta ili 200 do čak 250 mesta za koktel proslave. Ove dve prostorne celine nisu strogo odvojene, te gosti nemaju osećaj podeljenosti, već želje za stalnim pokretom.

Parking je još jedna stvar o kojoj ne morate da brinete. Obezbedili smo dovoljno parking mesta, kao i asistenciju pri parkiranju za sve zvanice. Ukoliko želite ili postoji potreba, moguće je organizovati i autobuski prevoz gostiju.

Vaše je samo da zamislite savršen dan, a mi ćemo ga ostvariti!

Rado ćemo biti deo vaših najlepših uspomena!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!