VENČANJA2018-11-17T22:42:55+00:00

Vaš Restoran za Svadbe u okolini Novog Sada & Venčanje na Otvorenom

Venčanja Club Reset

Tražite mesto u okolini Novog Sada koje nije tek običan restoran za svadbe i vencanja?

Mi formalnost zamenjujemo osmehom, a protokol pretvaramo u spontanost.  

Dobro došli u Club Reset! Mesto gde se vaši najvažniji događaji obeležavaju na poseban način!

Club Reset smešten je u predivnoj prirodi Čardaka, na Fruškoj Gori. Od svakodnevice je daleko, ali dovoljno blizu dva najveća grada u Srbiji. Na svega nekoliko kilometara od Novog Sada i samo sat vremena vožnje od Beograda, čeka vas predivan ambijent u kom nastaju nezaboravni momenti i uspomene.  

Sofisticiran i moderan. Luksuzan i urban. Klub Reset neverovatnom lakoćom odgovara na najzahtevnije ideje o izgledu, atmosferi i organizaciji proslave venčanja.

Organizacija venčanja – Sve na jednom mestu

Vrlo smo ponosni na činjenicu da mladenci i pored spektakularnog prostora, dekoracije i atmosfere, nakon završene proslave, na prvo mesto pozitivnih utisaka ističu tim zaposlenih.

Naš prioritet je da učinimo sve kako bismo ostvarili ono o čemu ste dugo sanjali. Bez kompromisa, bez alternative. Dakle, baš onako kako ste vi zamislili.

Organizacija venčanja ume da bude vrlo komplikovana. Mladenci često, taj najvažniji dan dočekaju iscrpljeni i nervozni. Trebalo je izabrati restoran za svadbu, muziku, dekoraciju, fotografa, prigodan meni i još mnogo, na prvi pogled malih, ali presudnih detalja.

U Resetu je omogućena kompletna organizacija venčanja, po principu sve na jednom mestu.

Venčanje u Clubu Reset uljučuje:

  • Pomoć našeg tima za organizaciju, koji će većinu zadataka vezanih za protokol pruzeti na sebe i brinuti o tome da sve protekne onako kako ste zamislili. Zato ovo nije običan restoran za svadbe u Novom Sadu.
  • Profesionalno ozvučenje i tehnička podrška, odnosno stručno lice čiji je zadatak da svaki deo prostora ima jednak intenzitet i kvalitet zvuka prilagođen gostima.
  • Profesionalna rasveta u sali, koja je važan detalj prilagođen dekoraciji i segmentima venčanja.
  • Parking za preko 50 vozila, gde vaše goste dočekuje ljubazno osoblje i po potrebi ili želji asistira prilikom parkinga.
  • Švedski sto (u zavisnosti od paketa), koji sadrži raznovrsna predjela i bogato glavno jelo – toplo jelo. Švedski sto postavljen je od početka proslave i dostupan je do kraja svečanosti.
  • Neograničena konzumacija kvalitetnih stranih i domaćih pića.
  • Upotreba mladenačkog apartmana dva sata pre dolaska gostiju. Apartman je na raspolaganju do 11 sati narednog dana, kada mladence ispraćamo sa kafom, osveženjem i jutarnjim snack-om.

Smeštajni kapacitet kluba:

  • 170 sedećih mesta
  • Do 250 mesta za koktel-proslave 

 

Zašto Reset nije obična sala za svadbe?

Club Reset je zatvorenog tipa. To znači da se izdaje samo za posebne prilike, pa je ceo prostor na raspolaganju samo vama i vašim gostima.

Mladenci, prilikom našeg prvog kontakta, obično traže mesto koje će im priuštiti intimnu i  neometanu zabavu. Oni žele atmosferu drugačiju od one koju, uglavnom, nosi klasična sala za svadbe. Zamislili su nešto drugačije…

Moderan ambijent Reseta upravo to pruža – neograničen broj mogućnosti za organizaciju ceremonije venčanja i proslave. Gostima je na raspolaganju savremeno uređena sala, ali i prostrano dvorište sa bazenom i jedinstvenim pogledom na okolinu. Ove dve celine nisu strogo odvojene. Gosti nemaju osećaj podeljenosti, već komfora i želje za kretanjem u prostoru savremenog stila, dekorisanog po želji mladenaca.

Pored toga, klub raspolaže sa četiri luksuzno opremljena apartmana. Reset mladence daruje jednim, za prvu bračnu noć, a preostala tri na raspolaganju su samo vašim gostima.

Sve to sakriveno je u šumi Fruške Gore, što obezbeđuje osećaj relaksacije i bega od užurbane i često stresne svakodnevice.

Reset – Iskustvo i kvalitet

Za svega nekoliko godina Club Reset postao je najtraženiji među mladencima koji žele ono nešto drugačije. Takođe, mi ne poznajemo granice – kod nas se venčao veliki broj parova iz inostranstva, Beograda, Novog Sada, Vojvodine i gotovo cele Srbije.

Na naše veliko zadovoljstvo, mladenci nam se vraćaju sa željom za organizacijom rođendana i godišnjica, a mi jednako kvalitetno odgovaramo i na takve zahteve.

Osim venčanja, Reset je idealno mesto za korporacijske proslave, seminare, promocije, team buildinge. Neke od najvećih kompanija u Srbiji i regionu organizuju svoje važne događaje baš kod nas.

Venčanje na Otvorenom na obroncima Fruške Gore

Reč DA tog dana imaće najveću važnost. Šteta je da se odbije o zidove opštine ili sale za svadbe.

Izgovorite je pod vedrim nebom, sa pogledom na panoramu Novog Sada i pitomu prirodu Fruške Gore.

Neka se skriveno od svakodnevnog, harmonija prostora i pažljivo osmišljenih detalja pretvore u posebnu atmosferu, neophodnu za svečanost kakvu ste oduvek zamišljali – na otvorenom, u senkama prirode, bojama dvorišta ili pod modernim svetlima sale.

Šampioni organizacije

Budite originalni. Obojite atmosferu emocijama, a ne očekivanim formalnostima. Prošetajte snove jedinstvenim ambijentom Cluba Reset i pretvorite želje u nezaboravne momente. 

Iskustva mladenaca

“Mi smo, na prvom mestu, bili imresionirani atmosferom i prostornim konceptom. Nama, kao mladencima, neopisivo značajna i korisna bila je podrška devojaka koje su bile zadužene za organizaciju. Lako smo se razumele, a one su uradile zadivljujući posao. Sve je bilo isplanirano do najmanjeg detalja. Vrlo su susretljivi i maksimalno profesionalni. Gosti su nam se javljali sa predivnim utiscima, posebno hvaleći uslugu. Zaista su ostvarili ono što smo sanjali. Club Reset iskreno preporučujemo svima koji žele spektakularno, posebno venčanje i nezaboravnu zabavu.”

Mihaela i Branko
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!