KORPORATIVNI DOGAĐAJI2018-08-03T23:06:58+00:00

KORPORATIVNE PROSLAVE

Club Reset je idealno mesto za korporacijske proslave i organizovanje svih vrsta poslovnih skupova.

Želite da proslavite uspeh? Glamurozna zabava u prostoru jedinstvene atmosfere i modernog stila dočaraće uspeh na najbolji način.

Važan vam je profesionalizam? Stručno i iskusno osoblje učiniće sve da vaši gosti budu inspirisani željom za saradnjom.

Važno vam je da pošaljete poruku o statusu i ugledu vaše kompanije? Takav utisak nedvosmisleno ostavlja spektakularan pogled na jedan od najlepših gradova u regionu – Novi Sad.  

Priuštite svojim gostima kratak beg od užurbane svakodnevice u relaksirajućoj prirodi pitome Fruške Gore! Proslavite uspeh na jedinstven način i u atmosferi kakvu samo Club Reset pruža.  

Jedinstvenost ambijenta

Jedinstvenost ambijenta i lokacija su ono što atmosferu u Resetu čini toliko posebnom.

Moderan prostor omogućava neograničen broj mogućnosti za organizaciju različitih vrsta proslava. Na raspolaganju vam je savremeno uređena sala, ali i prostrano dvorište sa bazenom i jedinstvenim pogledom na okolinu. Ove dve celine nisu strogo odvojene, te gosti nemaju osećaj podeljenosti, već komfora i želje za kretanjem u prostoru savremenog stila, dekorisanog po vašoj želji.

Smeštajni kapacitet:

  • 170 sedećih mesta
  • 200-250 mesta za koktel zabave

Club Reset raspolaže sa četiri luksuzno opremljena dvokrevetna apartmana.

Sve to sakriveno je u šumi Fruške Gore, što obezbeđuje osećaj relaksacije i bega od užurbane i često stresne svakodnevice.

Pored toga, privatnost je zagarantovana – Reset je restoran zatvorenog tipa i izdaje se samo za specijalne prilike.

Korporacijske proslave – Organizacija i podrška

Korporacijske proslave shvatamo vrlo ozbiljno, jer znamo da je svaka jedinstvena, sa posebnim spiskom zahteva. Uslugu, meni, dekoraciju i tehničku podršku prilagođavamo samo vašim potrebama.

Mi znamo da velike i važne događaje čine dobra organizacija i vrhunska usluga. Profesionalnost je naš imperativ. Učinićemo sve da odličan povod za poslovnu proslavu postane nezaboravno iskustvo svim gostima.

Poslovna proslava u Clubu Reset uključuje:

  • Pomoć našeg tima za organizaciju, koji će većinu zadataka vezanih za protokol pruzeti na sebe i brinuti o tome da sve protekne onako kako ste zamislili.
  • Profesionalno ozvučenje i tehnička podrška, odnosno stručno lice čiji je zadatak da svaki deo prostora ima jednak intenzitet i kvalitet zvuka prilagođen gostima.
  • Profesionalna rasveta u sali, koja je važan detalj prilagođen dekoraciji i segmentima poslovnih proslava.
  • Parking za preko 50 vozila, gde vaše goste dočekuje ljubazno osoblje i po potrebi ili želji asistira prilikom parkinga.
  • Švedski sto (u zavisnosti od paketa), koji sadrži raznovrsna predjela i bogato glavno jelo – toplo jelo. Švedski sto postavljen je od početka proslave i dostupan je do kraja svečanosti.
  • Neograničena konzumacija kvalitetnih stranih i domaćih pića.

Inspirišite želju za saradnjom

Ponosni smo na činjenicu što su korporacijske proslave, seminare, prezentacije i team bulidinge u Resetu organizovale neke od najvećih kompanija u regionu.

Uverite se i vi zašto je Reset izbor najuspešnijih! Pružite saradnicima nezaboravnu zabavu! Predstavite svoj brend u nalepšem svetlu i na najboljem mestu, u Clubu Reset!

Dobro došli!

“Uvek se možete osloniti na divne ljude iz Cluba Reset. Pouzdani su, ažurni i veoma kreativni. Odgovorili su na svaki, pa i najmanji naš zahtev. Reset je zaista jedinstveno mesto i idealno je za poslovne događaje. Radujemo se nastavku saradnje. Iskrene preporuke!”

Snežana, Kompanija Lafarge
 
RESET PREDLOG 3