KORPORATIVNI DOGAĐAJI2018-11-17T22:38:35+00:00

KORPORATIVNE PROSLAVE

Vencanja na otvorenom

Club Reset je idealno mesto za korporativne proslave i organizovanje svih vrsta poslovnih aktivnosti.  

Želite da proslavite uspeh? Glamurozna zabava u prostoru jedinstvene atmosfere i modernog stila dočaraće uspeh na najbolji način.

Važan vam je profesionalizam? Stručno i iskusno osoblje učiniće sve da vaši gosti budu inspirisani željom za saradnjom.

Važno vam je da pošaljete poruku o statusu i ugledu vaše kompanije? Takav utisak nedvosmisleno ostavlja spektakularan pogled na jedan od najlepših gradova u regionu – Novi Sad. 

Priuštite svojim gostima kratak beg od užurbane svakodnevice u relaksirajućoj prirodi pitome Fruške gore! Proslavite uspeh na jedinstven način i u atmosferi kakvu samo Club Reset pruža. 

Jedinstvenost ambijenta

Jedinstvenost ambijenta i lokacija su ono što atmosferu u Resetu čini toliko posebnom.

Moderan prostor omogućava neograničen broj mogućnosti za organizaciju različitih vrsta proslava, kao i venčanja u Novom Sadu. Na raspolaganju vam je savremeno uređena sala, ali i prostrano dvorište sa bazenom i spektakularnim  pogledom na okolinu. Ove dve celine nisu strogo odvojene, te gosti nemaju osećaj podeljenosti, već komfora i želje za kretanjem u prostoru savremenog stila, prilagodjenom potrebama vašeg dogadjaja.

Smeštajni kapacitet:

  • 170 sedećih mesta
  • 200-250 mesta za koktel zabave

Club Reset raspolaže sa četiri moderno opremljena dvokrevetna apartmana.

Sve to sakriveno je u šumi Fruške gore, što obezbeđuje osećaj relaksacije i bega od užurbane i često stresne svakodnevice.

Pored toga, privatnost je zagarantovana – Reset je restoran zatvorenog tipa i izdaje se samo za specijalne prilike i to kao kompletan objekat (svečana sala i dvorište sa bazenom). Arhitektonski je potpuno uklopljen u okolinu, ali dobro sakriven od radoznalih pogleda spolja.  

Korporativne proslave – Organizacija i podrška

Korporativne proslave shvatamo vrlo ozbiljno, jer znamo da je svaka jedinstvena, sa posebnim spiskom zahteva. Uslugu, meni, dekoraciju i tehničku podršku prilagođavamo samo vašim potrebama.

Mi znamo da velike i važne događaje čine dobra organizacija i vrhunska usluga. Profesionalnost je naš imperativ. Učinićemo sve da odličan povod za poslovnu proslavu postane nezaboravno iskustvo svim gostima.

Poslovna proslava u Clubu Reset uključuje:

  • Pomoć našeg tima za organizaciju, koji će većinu zadataka vezanih za protokol preuzeti na sebe i brinuti o tome da sve protekne onako kako ste zamislili.
  • Švedski sto (u zavisnosti od paketa), koji sadrži raznovrsna predjela i bogato glavno jelo – toplo jelo. Švedski sto postavljen je od početka proslave i dostupan je do kraja svečanosti
  • Neograničena konzumacija kvalitetnih stranih i domaćih pića.
  • Upotreba profesionalnog ozvučenja i tehničke podrške, odnosno stručno lice čiji je zadatak da svaki deo prostora ima jednak intenzitet i kvalitet zvuka prilagođen gostima.
  • Upotreba profesionalne (postojeće) rasvete u sali, koja je važan detalj prilagođen ambijentu i protokolima poslovnih proslava.
  • Parking za preko 50 vozila, gde vaše goste dočekuje ljubazno osoblje i po potrebi ili želji asistira prilikom parkinga.

Inspirišite želju za saradnjom

Ponosni smo na činjenicu što su korporativne proslave, seminare, prezentacije i team bulidinge u Resetu organizovale neke od najvećih kompanija u regionu.

Uverite se i vi zašto je Reset izbor najuspešnijih! Pružite saradnicima nezaboravnu zabavu! Predstavite svoj brend u nalepšem svetlu i na najboljem mestu, u Clubu Reset!

Dobrodošli!

“Već nekoliko puta smo sarađivali sa Clubom Reset i izuzetno smo zadovoljni. Usluga dobra, organizacija perfektna, hrana odlična! Iris je vrlo predusretljiva.

Nas je brinula logistika, zbog pomalo izmeštene lokacije. Međutim, sa time zaista nije bilo problema. Potpuno su opremljeni, spremni i organizovani za svaku situaciju. Što se organizacije i usluge tiče, deluje kao da se nalaze u centru grada, a ne na obroncima Fruške gore.

Topla preporuka svim kompanijama! ”

Tanja Mileusnić, Raiffeisen banka

“Uvek se možete osloniti na divne ljude iz Cluba Reset. Pouzdani su, ažurni i veoma kreativni. Odgovorili su na svaki, pa i najmanji naš zahtev. Reset je zaista jedinstveno mesto i idealno je za poslovne događaje. Radujemo se nastavku saradnje. Iskrene preporuke!”

Snežana, Kompanija Lafarge
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!